Політика

Конфіденційності

Загальні положення

Управління даними сайтомtc-nirvana.com (далі - «Сайт») здійснюється ФОП Гусевіч Н.В., Код ЄДРПОУ 3269800581, юридичною особою, зареєстрованою і діє відповідно до вимог законодавства України (далі - «Компанія»).

Компанія з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали Сайт, а також тих, хто користується наданими сайтом сервісами; в зв'язку з чим, Компанія прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей або сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів сайту кожному користувачеві.

У цій Політиці конфіденційності та захисту персональних даних (далі - «Політика») встановлено порядок здійснення Компанією обробки персональних даних, види персональних даних, які збираються, цілі використання таких персональних даних, взаємодія Компанії з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактна інформація для користувача про доступ, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та поводження з будь-якими пі росами, які можуть виникнути у Вас про практику захисту персональних даних.

ЗБІР І ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Власником і розпорядником персональних даних користувачів сайту є Компанія.

При використанні користувачем сервісів сайту Компанією здійснюється обробка даних користувача, а саме:

даних, що надаються користувачем як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами
файли cookie
IP-адреса
параметри і налаштування інтернет-браузерів (User-agent)

Компанія збирає тільки ті персональні дані, які свідомо і добровільно надані Вами як суб'єктом персональних даних в цілях використання сервісів сайту, відповідно до вимог законодавства є виразом згоди суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки.

При відвідуванні сайту фіксуються всі входи в систему. Інші відомості по трафіку користувача не обробляються і не зберігаються.

Звертаємо увагу, що Компанія обмежується збором мінімального обсягу інформації, необхідної виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли необхідно буде запросити необов'язкову інформацію, користувач буде повідомлений про це в момент збору такої інформації.

Компанія не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої законодавством встановлено певні вимоги, таку, як відомості про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров'я , статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

Компанія збирає дані про статистику відвідування сайту. Відомості можуть містити сполуки про трафік, браузері користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

Обробка персональних даних

Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатися в Базі персональних даних або окремої таблиці Бази даних сайту.

ЦІЛІ ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ваші персональні дані використовуються в цілях забезпечення надання Інтернет-сервісів сайту, обміну інформацією / новинами, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно та на виконання законів України, в тому числі, але не виключно: «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду їх потоків даних »,« про інформацію »,« про рекламу »,« про телекомунікації »,« про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах »,« про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів », а також інших актів, що регулюють діяльність компанії.


Термін придатності персональних даних

Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно з метою їх обробки.

Після того, як суб'єкт персональних даних не є користувачем сайту шляхом видалення облікового запису на Сайті, його персональні дані також автоматично видаляються.

ВИКОРИСТАННЯ Файлів COOKIE

Cookie - це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, що направляються веб-браузером і зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна віднести комп'ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує Сайт.

Файли cookie можуть бути постійними файлами cookie та зберігатися в комп'ютері, поки користувач їх не видалить.

ВІДГУКИ НАШИХ ТУРИСТІВ
Продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з використанням cookie. Детальніше про те, як ми використовуємо ці файли, - в нашій Політиці конфіденційності.
Закрити
Залишити заявку
Залиште заявку зараз, щоб зв'язатися з менеджером